![Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E8147CEB-785E-4EEC-9018-493DE11A681A/Derivates/dd3e13c8-d35a-4ee9-9a7b-a22aa2747bb4.jpg)
Difficulty
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Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 bouquets de persil frais, effeuillés
- 175 g d'eau
- 550 g de panais, épluché et coupé en cubes
- 120 g de mascarpone
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de dos de cabillaud, coupé en 4 tranches
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1529 kJ / 363 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 18 g
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