Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de mélange d'herbes aromatiques, fraîches, feuilles lavées et essorées (romarin, thym, origan, etc.)
- 70 g de saindoux
- 180 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine manitoba
- 1 c. à café bombée de sel, selon les goûts
- 1 - 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de fontina, en dés (3-4 cm)
- 15 - 20 tomates-cerises, coupées en deux
- huile d'olive extra vierge, un filet
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 67 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Lasagnes classiques
2 godz.
Smoothie à la mangue
10 Min
Pizza margherita
2 godz. 10 min
Sablés au chocolat
1h 30min
Muffins au fromage, aux légumes et aux noisettes
45 min
Crêpes sucrées ou salées
No ratings
Mini-plumcake au yogourt
40 min
Tartelettes aux légumes
55min
Smoothie à la mangue
5 Min
Monstres de purée de pommes de terre au four
No ratings
Meringues de l'Emmental
2 Std. 15 Min
Focaccia croustillante
2 godz. 10 min