Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte à Cobbler
- du beurre salé, mou, pour graisser
- 250 g de sucre
- 250 g de beurre salé, mou
- 250 g de farine fermentante
- 4 oeufs, de taille moyenne
- 1 pincée de sel
Compôtée de fruits et finition
- 4 pêches, coupées en deux, dénoyautées
- 4 prunes, coupées en deux, dénoyautées
- 60 g de sucre
- 20 g de jus de pomme
- 200 g de crème double (env. 48% M.G.)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 5990 kJ / 1336 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 158 g
- Fat
- 75 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Porridge aux fruits frais
15 Min
Baci di dama (Baisers aux noisettes)
30 min
Tarte de Savoie au chou
1 godz. 30 min
Biscuits au nougat
2 godz. 30 min
Potage façon minestrone
50 Min
Salade de crudités
10 Min
Minestrone
45 Min
Strudel aux pommes
1h 45 min
Margarita aux canneberges
5 Min
Mousse au chocolat glacée
Brak ocen
Petits beignets de carnaval
3h
Crème de champignons
20 Min