Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte à Cobbler
- du beurre salé, mou, pour graisser
- 250 g de sucre
- 250 g de beurre salé, mou
- 250 g de farine fermentante
- 4 oeufs, de taille moyenne
- 1 pincée de sel
Compôtée de fruits et finition
- 4 pêches, coupées en deux, dénoyautées
- 4 prunes, coupées en deux, dénoyautées
- 60 g de sucre
- 20 g de jus de pomme
- 200 g de crème double (env. 48% M.G.)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 5990 kJ / 1336 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 158 g
- Fat
- 75 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte de base pour pain
24h 5 min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50 Min
Pain complet, tartinade et boulettes de poulet
No ratings
Moutarde aux figues
25 Min
Potage façon minestrone
50 Min
Biscuits au beurre
50 Min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Risotto
30 Min
Crème de champignons
20 Min
Délice citronné
50 Min
Soupe de pois chiches aux épinards
40 Min
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2h