Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
TM5 TM31

Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)

4.6 (5 ratings)

Ingredients

  • 1 scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di peperoni rossi a pezzi (2-3 cm)
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g di mandorle pelate
  • 50 g di bevanda di soia
  • 1000 g di acqua
  • 250 g sorgo in semi sciacquati
  • 1 pizzico di maggiorana secca

Nutrition
per 1 porzione
Calories
1657.8 kJ / 396.2 kcal
Protein
9.5 g
Carbohydrates
46.3 g
Fat
19.2 g
Fibre
5.2 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes