Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di asparagi bianchi
- 9 pizzichi di sale
- 8 filetti di branzino, puliti
- 50 g di scalogno a metà
- 40 g di burro a pezzi
- 2 cucchiai di panna da cucina
-
1
dado per brodo vegetale
or 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 100 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Carbohydrates
- 3.2 g
- Fat
- 20.4 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Fagottini di sogliola con verdure
55 Min
Trota salmonata al pesto di olive
35 Min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Filetti di orata con crema di peperoni
1hod. 40min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Sogliola al vapore con verdurine
45 Min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Filetto di orata con peperoni
25min