Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de farine de gruau, et un peu pour le plan de travail
- 175 g d'eau
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 œufs
- 10 g de sel
- 40 g de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 15 g de lait en poudre
- 75 g de pépites de chocolat noir
- 75 g de pépites de chocolat blanc
- 1 œuf battu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2522.8 kJ / 598.8 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Carbohydrates
- 82.2 g
- Fat
- 22.8 g
- Fibre
- 4 g
Alternative recipes
Petits pains au lait hérissons
2 Std. 35 Min
Baguette express
2 Std. 35 Min
Petits pains suédois
16h
Pain de mie
3 Std. 20 Min
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6hod. 15min
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Pain de mie moelleux
3hod. 25min
La brioche familiale
5h
Pain au chocolat
24 Std.
Brioche "super bonne"
3 Std.