Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 220 g de pointes d'asperge (1 bocal) blanche ou verte
- 9 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de beurre, en dés
- ½ baguette aux graines, en fines tranches
- 100 g de fromage à tartiner ail et fines herbes, type Boursin®
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1657 kJ / 396 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 21 g
In Collections
Alternative recipes
Œufs pochés aux épinards crémeux
1 Std. 20 Min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 min
Œufs brouillés aux asperges
35 min
Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon
35 min
Œufs brouillés au pesto de menthe
25min
Œuf mi-mollet aux épinards
1h 50min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 min
Œufs brouillés aux fines herbes
30 min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40 Min
Mille-feuilles de pomme de terre au foie gras
3h 35min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40 Min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35 min