Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 480 g Zwiebeln, davon 80 g halbiert, 400 g in Streifen (5 cm)
- 40 g Öl
- 600 g Rindergeschnetzeltes
- 1 TL Zucker
- 200 g Tomatenmark
- 250 g Rinderfond
- 1 TL Zitronensaft
- 2 TL Senf, mittelscharf
- 1 TL Paprika edelsüß
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 400 g rote Paprika, in Streifen (5 cm)
- 20 g Mehl
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1291 kJ / 307 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 min
Kasseler Gulasch
40 min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1h
Filet-Sauerkraut-Topf
50 min
Serbisches Reisfleisch
2h 50 min
Mexikanischer Feuertopf
45 min
Gyros-Geschnetzeltes
1h 10 min
Frikadellen und Chili-Käse-Kartoffeln aus dem Ofen
1h
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3h
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1 Std. 20 Min
Würziger Feuertopf
40 min