Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Tagliolini
- 350 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di sale
- farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 100 g di burro a pezzi
- 3 foglie di salvia fresca
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2433 kJ / 581.5 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Carbohydrates
- 67 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Penne con crema di limone e carciofi
30 min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4 Std.
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1sa 15 dk
Tarte Tropezienne
3 Std. 30 Min
Tagliatelle con salsa alla melagrana
40 min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 Std.
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4 Std.
Gnocchi alle ortiche
1h 10 min
Coppe di Garibaldi
1 godz. 5 min
Zuppa di vongole e uova
40 min
Cestino di brisèe con taccole e sgombri
1h 30 min