Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Tagliolini
- 350 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di sale
- farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 100 g di burro a pezzi
- 3 foglie di salvia fresca
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2433 kJ / 581.5 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Carbohydrates
- 67 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Astice in bella vista
1h 15min
Pavlova con pere all'arancio
No ratings
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Marinatura per la selvaggina
20 min
Ravioloni verdi di mare
1h 5min
Risotto seitan e funghi
40 Min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20 min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Cinghiale in umido
1h 45min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45min
Tagliatelle con salsa al tartufo bianco
30 Min