Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di pane raffermo a pezzi
- 30 g di pecorino a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 16 sarde fresche, pulite e aperte a libro
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 3878 kJ / 927 kcal
- Protein
- 86.1 g
- Carbohydrates
- 45.8 g
- Fat
- 45.7 g
- Fibre
- 2.5 g
Alternative recipes
Panelle
1 godz. 25 min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.
Granita di gelsi
15 Min
Polpette con le sarde
25 min
Macco di fave messinesi con calamari
50 min
Cocottine di uova con fave e piselli
50 min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Pane siciliano
2h 45min
Triglie in salsa piccante
30 min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min