Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di funghi porcini secchi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 800 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi, (ad es. collo, spalla)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaio di farina
- 300 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2056 kJ / 494 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 29 g
In Collections
Alternative recipes
Tartare di carne
30 min
Hamburger alla messicana
4sa 25 dk
Torta di carote argoviese
2hod.
Maccheroni dell'alpigiano
30 min
Pollo con curry alla giapponese
55 Min
Stufato di maiale alla greca
No ratings
Curry verde di pollo
55 Min
Panini al müesli (dolci)
2hod.
Salsa al curry
5 min
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Agnello in salsa di pepe rosa
45 min
Mini cannelloni
1hod.