Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di polpo fresco pulito
- 1000 g di cozze pulite
- 500 g di pane tipo friselle
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Carbohydrates
- 59.9 g
- Fat
- 18.4 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Mezze maniche con fagioli e cozze
1 Std.
Linguine con scampi al limone
20 分钟
Contorno di friarielli alla napoletana
40 分钟
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2 Std. 30 Min
Orata al sale
40 分钟
Animelle di vitello con cipollotti
3 Std.
Cuori in amor di rapa
2h
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1 Std.
Zuccotto di polpo al vapore
3 Std.
Alici ripiene al Varoma
50 Min
Pasta integrale fagioli e cozze
1 Std.