Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di polpo fresco pulito
- 1000 g di cozze pulite
- 500 g di pane tipo friselle
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Carbohydrates
- 59.9 g
- Fat
- 18.4 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Zuppa di pesce alla napoletana
1 godz. 10 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Pasta e patate con provola
1h
Cozze al vapore con porri e latte di cocco (TM6)
No ratings
Pasta alla genovese con ossobuco alla milanese su fonduta di Parmigiano (di Maurizio Rosazza)
3h 40min
Struffoli
1h
Canascione
3h 10min
Zuppa di baccalà
1h
Roccocò
2h
Ziti con ragù alla napoletana
1 godz. 30 min
Friselle
4h
Ziti spezzati con ragù genovese
3h