Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di cipolla dorata a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di bocconcini di carne di agnello (3 cm circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 800 g di piselli freschi
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 uova
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3929.3 kJ / 938.5 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Carbohydrates
- 22.6 g
- Fat
- 51.7 g
- Saturated Fat
- 20.1 g
- Fibre
- 7.2 g
- Sodium
- 1247.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Struffoli
1 Std.
Calzoncelli melfitani
1h 40min
Involtini di cotica al sugo
1h 10min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Acuka (Patè di noci e spezie)
10min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2 godz. 30 min
Lagane, ceci e vongole
30 Min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1小时 20 分钟
Pollo ai peperoni
1h 5min
Panzanella di pescatrice e peperoni
3 Std.
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min