Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 12 langoustines
- du sel, à discrétion
- du poivre moulu, à discrétion
- 450 g d'eau
- 400 g de fèves fraîches, écossées (1,5 kg de fèves en cosses)
- 25 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe
- 150 g de jambon ibérique, type pata negra, en tranches
- 5 brins de thym frais
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1716 kJ / 408 kcal
- Protein
- 49 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1 Std. 30 Min
Seiche sauce au vin rouge
1h 5min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Dorades farcies au pesto de coriandre
50min
Joues de porc au citron confit
1h 5min
Sole, topinambours et épices
55min
Lotte au beurre rouge
40min
Bar façon thaïe
35min
Filets de rouget sauce safranée
45min
Côte de bœuf à basse température et aubergines
2 Std. 45 Min
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2h
Soupe de blette
35min