Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La mayonnaise
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à café bombée de moutarde
- 1 c. à café de vinaigre de xérès
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 dose de safran en poudre
-
150
g d'huile d'olive
or 150 g d'huile de tournesol
Les langoustines
- 450 g d'eau
- 1 bouquet de thym frais
- 12 langoustines
- 1 citron jaune
- 2 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches, ciselées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1982 kJ / 473 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 40 g
In Collections
Alternative recipes
Cuisson des bigorneaux
25 Min
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Gambas au romarin
40min
Bulots au court-bouillon
2h
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Salade de pâtes aux coques
45min
Queue de langouste, sauce vanille
1h 35 min
La cuisson des langoustines
40min
Salade de raie
1h 45min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25 Min
Raie aux câpres
45min
Moules marinières
30min