Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 scalogni a metà (60 g circa)
- 1 peperoncino rosso piccante
- 70 g di cipolla in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 500 g di acqua
- 150 g di peperone rosso a tocchetti
- 150 g di mais dolce in scatola
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 500 g di cozze fresche pulite
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di filetti di merluzzo
- 150 g di code di gambero fresche
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1664 kJ / 397.8 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 4.5 g
Alternative recipes
Crema di funghi
20min
Zuppa di merluzzo con pancetta croccante e porri
45min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Zuppa del pescatore
50min
Salsa belga
No ratings
Zuppa di pollo alla messicana
50min
Punch al cocco
50min
Ramen
14u. 30min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50min
Zuppa Thai piccante di pesce
40min
Zuppa di pollo e mandorle
45min
Zuppa di porcini
45min