Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 scalogni a metà (60 g circa)
- 1 peperoncino rosso piccante
- 70 g di cipolla in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 500 g di acqua
- 150 g di peperone rosso a tocchetti
- 150 g di mais dolce in scatola
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 500 g di cozze fresche pulite
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di filetti di merluzzo
- 150 g di code di gambero fresche
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1664 kJ / 397.8 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 4.5 g
In Collections
Alternative recipes
Sex on the beach
10 min
Gamberi in salsa speziata
40 Min
Curry di pollo Cape Malay
1 Std.
Moqueca
1 Std. 20 Min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45 Min
Stufato di lenticchie al curry e pollo
8 Std. 45 Min
Nachos
1 Std.
Vodka Zombie
10 min
Manhattan
10 min
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3h 15min
Burrito di pollo con salsa chipotle
40 Min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 min