Compatible versions
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di anacardi non salati
- 5 g di finocchietto selvatico secco
- 3 pomodori secchi a pezzi
- 50 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 774 kJ / 185 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Carbohydrates
- 8.8 g
- Fat
- 12.7 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Pesto di pomodori secchi
10min
Pesto rosso
15min
Pesto di noci
15min
Pesto di robiola al sapore di mare
10min
Pesto di nocciole
10min
Pesto di mandorle
10min
Pesto di carote e noci
10min
Pesto alla siciliana
15min
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50 Min
Pesto di avocado
15min
Pesto di ricotta e noci
10min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min