Compatible versions
Maluns des Grisons (spécialité grisonne à base de pommes de terre cuites)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, cuites de la veille, pelées et coupées en morceaux (3 cm)
- 300 g de farine
- 1 c. à café de sel, selon les goûts
- 80 g de beurre, dont 10 g coupé en petits morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2325 kJ / 556 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 84 g
- Fat
- 17 g
In Collections
Alternative recipes
Rösti bernois
40 min
Gratin de cornettes
50 min
Polenta et ragoût de champignons
45 min
Focaccia aux pommes de terre
2h 50min
Émincé à la zurichoise
50 min
Macaronis du chalet
45 min
Risotto au safran de Mund
45 min
Biberlis d'Appenzell
2 Std. 20 Min
Chili con cervelas
1 godz.
Bruns de Bâle
8h 40 min
Gâteau à la crème
45 min
Knöpflis
50 min