Compatible versions
Maluns des Grisons (spécialité grisonne à base de pommes de terre cuites)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, cuites de la veille, pelées et coupées en morceaux (3 cm)
- 300 g de farine
- 1 c. à café de sel, selon les goûts
- 80 g de beurre, dont 10 g coupé en petits morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2325 kJ / 556 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 84 g
- Fat
- 17 g
In Collections
Alternative recipes
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Gâteau des rois
1h 55min
Pain paysan
3 Std.
Linguine saumon et vodka
20 Min
Macaronis à la montagnarde
30 Min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Rösti bernois
40 Min
Macaronis du chalet
45 Min
Gâteau des rois
2 Std. 15 Min
Gâteau oignons-fromage
1h 15min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Émincé à la zurichoise
50 Min