Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de lait
- 40 g de levure boulangère fraîche
- 600 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 600 g d'eau
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 5 c. à café de gros sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 967 kJ / 231 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 44 g
- Fat
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55min
Brioche parisienne
24h
Beignets au four
2h
Bretzel
1h 10min
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Fougasse
2h
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Mini focaccias à l'origan
3h 40min
Petits pains au lait hérissons
2h 35min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3h 40min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4 godz. 10 min
Pain au lait à la crème vanillée
40 Min