Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, lavati e sgocciolati
- 2 filetti di erba cipollina fresca, sminuzzati
- ¼ di finocchio affettato, con la barba
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna acida
- 30 g di rucola fresca, lavata
- 1 carota, pelata e affettata
- ¾ di finocchio affettato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2451 kJ / 586 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 52.8 g
- Fibre
- 7.8 g
In Collections
Alternative recipes
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 dk
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15min
Torta frangipane
1h 25min
Salsa greca
10min
Gazpacho
15min
Insalata di cavolo messicana
15min
Cevapcici con riso saporito
1sa 10 dk
Jalapeño poppers
1 Std.
Panna cotta al frutto della passione (per 2 persone) (senza glutine)
6h 30min
Condimento balsamico ai mirtilli
10min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25min
Insalata di pollo con dressing al miele e lime
50min