Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Spatzle integrali
- 200 g di farina integrale
- 2 uova
- 130 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Condimento
- 190 g di Gorgonzola a pezzi
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di pera Abate, sbucciata e a tocchetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2288 kJ / 547 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Carbohydrates
- 51.5 g
- Fat
- 26.6 g
- Fibre
- 8.3 g
In Collections
Alternative recipes
Spatzle alla barbabietola
30 min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi verdi alla romana
1 godz. 20 min
Canederli allo speck
2h 40min
Gnocchi bicolore
2h
Spatzle con burrata e carciofi
50 min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Spatzle con salmone e zafferano
40 min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 godz. 10 min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min