Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Gnocchi di sedano rapa
- 300 g di sedano rapa a pezzi (3 cm)
- 25 g di acqua
- 20 g di fecola di patate
- 30 g di amido di riso (o maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 120 g di mascarpone
Salsa al Castelmagno
- 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro
- 50 g di vino bianco secco di buona qualità (tipo Chardonnay)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3021 kJ / 722 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Carbohydrates
- 27.9 g
- Fat
- 57.4 g
In Collections
Alternative recipes
Bonèt
2h
Bagna cauda
35 Min
Flan al topinambur
40 Min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 Min
Crema di porri gratinata
50 Min
Minestra di castagne
1h 40min
Flan di carote
50 Min
Flan di cavolfiore
45 Min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 Min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2 godz. 30 min
Cipolle ripiene di magro
1h 40min