Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 550 g di cipolla, in quarti
- 110 g di burro, a pezzi
- 900 g di brodo di carne
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
-
4
fettine di Gruviera
or 4 fettine di formaggio svizzero (qualsisi tipo) -
1
dose di pasta sfoglia, come da Libro Le mie ricette con Bimby
or 300 g di pasta sfoglia pronta
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3929 kJ / 939 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 71 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Zuppa di cipolle
1h
Leek and tattie soup
40min
Vellutata di porri
40min
Zuppa di cipolle
1h
Zabaione
15min
Zuppa di pane nero
30min
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Cappon magro
4h 30 min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1h
Brandada di baccalà alla portoghese
1h 30min
Pere al vino rosso
3h 20min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min