Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 550 g di cipolla, in quarti
- 110 g di burro, a pezzi
- 900 g di brodo di carne
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
-
4
fettine di Gruviera
or 4 fettine di formaggio svizzero (qualsisi tipo) -
1
dose di pasta sfoglia, come da Libro Le mie ricette con Bimby
or 300 g di pasta sfoglia pronta
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3929 kJ / 939 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 71 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Zabaione caldo al passito
15min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1u. 10min
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di pane nero
30min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30min
Polenta concia alla valdostana
1u. 40min
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1u. 25min
Pere al vino rosso
3h 20min
Zuppa di cipolle
1h
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 мин.
Zuppa di cipolle di Cannara
1h