Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 550 g di cipolla, in quarti
- 110 g di burro, a pezzi
- 900 g di brodo di carne
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
-
4
fettine di Gruviera
or 4 fettine di formaggio svizzero (qualsisi tipo) -
1
dose di pasta sfoglia, come da Libro Le mie ricette con Bimby
or 300 g di pasta sfoglia pronta
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3929 kJ / 939 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 71 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Brandada di baccalà alla portoghese
1 Std. 30 Min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1 Std.
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40 min
Porri in agrodolce al Varoma
30 Min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Zuppa di cipolle
1 Std.
Croquembouche monoporzione
2 Std. 40 Min
Purè di pastinaca al profumo di arancia
50 Min
Vellutata di porri
40min
Zuppa di cipolle alla francese
5 Std. 30 Min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min