Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di fagioli cannellini in scatola, scolati
- 200 g di feta a pezzi
- 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 55 g di maionese
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 6979 kJ / 1668 kcal
- Protein
- 61 g
- Carbohydrates
- 98 g
- Fat
- 118 g
- Fibre
- 22 g
In Collections
Alternative recipes
Biscotti pomodori secchi e Gorgonzola
1 Std. 30 Min
Salsa borracha messicana
25min
Hummus di ceci e peperoni (senza lattosio)
45 Min
Ala hodi (Patate al curry)
40 Min
Hummus di fagioli e yogurt
15min
Fagiolini piccanti con arachidi
30 Min
Porri in agrodolce al Varoma
30 Min
Pane Naan con cavolfiore speziato, salsa Feta e tahini al matcha
1小时 20 分钟
Salsa di melanzane Bhurta
35 Min
Farinata di ceci (vegan)
2h
Salsa ai porcini
20 Min
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15min