Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweige Rosmarin, frisch
-
150
g geräucherter Schinkenspeck, in Scheiben,
or 150 g Bacon, geräuchert, in Scheiben -
800
g Putenkeule, ohne Haut
or 800 g Hähnchenschenkel, ohne Haut - 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 20 g natives Olivenöl
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 2.1 g
Alternative recipes
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
1h 15min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1h 30min
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40min
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45min
Krautfleisch
1h 40min
Kaninchen alla Liguria
10 godz.
Filets mit Apfel-Zwiebel-Sauce
3 godz.
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1h 35min
Schweinefilet mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h 10min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min