Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g Champignons, Ø 4 cm (ca. 35 Stück)
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 300 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Rinderfond
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 164 kJ / 39 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Gefüllte Champignons
35 Min
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1 Std. 30 Min
Hackfleisch-Bratwurst-Pastete
1 Std. 15 Min
Geflügelleber-Pastete
1 Std. 10 Min
Champignonköpfe à la Provence
1 Std.
Pangasiussuppe mit Garnelen
55 Min
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50 Min
Hack-Muffins
1 Std.
Hähnchen-Galantine mit Dill-Joghurt-Sauce
3h 25min
Frucht-Trio
3u. 30min
Rote Zwiebelsuppe mit Hackbällchen
40 Min
Forelle mit Kartoffel-Gurken-Gemüse
1 Std.