Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g Champignons, Ø 4 cm (ca. 35 Stück)
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 300 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Rinderfond
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 164 kJ / 39 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45 min
Krabben-Lachs-Küchlein
1h
Vol-au-vents mit Kabeljau
50min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1h 30min
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1h 10min
Hähnchenunterschenkel mit Pflaumenglasur
40 min
Tomatensaft
10min
Hackfleischrolle mit Gemüse und Pilz-Sahne-Sauce
1 Std. 50 Min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25min
Kaninchen alla Liguria
10 godz.
Gedämpfter Lachs mit Kaffee-Hollandaise
40 min