Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di acqua
- 100 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di cipolline tipo lampascioni
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di olio di semi di mais
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (2 cm circa)
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3307.6 kJ / 790 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Carbohydrates
- 24.5 g
- Fat
- 75.5 g
- Saturated Fat
- 10.5 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 3667.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Cartellate
1h 5min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Mille infranti in brodo
9 Std. 50 Min
Pasticcio altamurano
3h 30 min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Incapriata di fave e zucchine
6h
Pancotto con cime di rape
40min
Fave in umido
1h
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Minestra di fave con cicoria
50min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min