Compatible versions
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g di polpa di zucca a pezzi (1x3x6 cm)
- 1200 g di acqua
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 5 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di guanciale a listarelle
- 20 g di aceto balsamico
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 756.5 kJ / 180.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Carbohydrates
- 11.5 g
- Fat
- 14.1 g
- Saturated Fat
- 0.4 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 1.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Carciofi stufati
30 Min
Cosce di pollo piccanti
1 Std. 50 Min
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3u. 55min
Peperoni insaporiti (200 g)
20 Min
Melanzane al miso sottovuoto
2 Std. 45 Min
Funghi insaporiti (300 g)
25 Min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40 Min
Fave al guanciale
35 Min
Zucca al curry
45 Min
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Zucca Acorn gratinata
2 Std.
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 Min