Compatible versions
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g di polpa di zucca a pezzi (1x3x6 cm)
- 1200 g di acqua
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 5 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di guanciale a listarelle
- 20 g di aceto balsamico
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 756.5 kJ / 180.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Carbohydrates
- 11.5 g
- Fat
- 14.1 g
- Saturated Fat
- 0.4 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 1.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Panna montata al frutto della passione
5 Min
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50 Min
Barbabietole sottovuoto
3 Std. 30 Min
Panna montata all'aneto
5 Min
Riso integrale con peperoni insaporiti (Modalità Cuoci riso)
1 Std.
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 Min
Zucca al curry
45 Min
Funghi insaporiti (300 g)
25min
Carciofi stufati
30 Min
Melanzane insaporite (400 g)
35 Min
Fagiolini insaporiti
25min
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min