Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2000 g di acqua
- 30 g di succo di limone
-
300
g di fagiolini verdi freschi
or 300 g di taccole fresche - 3 rametti di timo fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 2.8 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Contorno di zucchine sottovuoto
30 min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Pere sottovuoto alla cannella
2sa 5 dk
Contorno di melanzane sottovuoto
40min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Asparagi sottovuoto
50min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Carote sottovuoto al miele
1h 20min
Patate Sottovuoto
2h
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min