Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de farine de blé
- 30 g de beurre, en morceaux
- 500 g de fumet de poisson (voir "Conseil(s)")
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- Nutrition
- per 500 g
- Calories
- 5920 kJ / 1430 kcal
- Protein
- 42 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 117 g
- Saturated Fat
- 70 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 617 mg
Alternative recipes
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min
Sauce madère
35min
Sauce au roquefort
20 min
Beurre blanc
25 Min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
15 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Sauce Messine
10 Min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 min
Sauce à l'oseille
25 Min
Sauce à l'oseille
35min
Rognons de veau sauce madère
20 min