Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron fraîchement pressé
- 450 g de gambas crues
- 1 branche de romarin frais
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 888.5 kJ / 211.5 kcal
- Protein
- 42 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 3 g
- Saturated Fat
- 0.5 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 437 mg
In Collections
Alternative recipes
Crevettes sautées à l’ail et persil – mousseline de topinambours au miel
40min
Salade de poulpe sous-vide
8h
Caille aux raisins
45min
Nage de langouste aux petits légumes et safran
1 Std.
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1 Std. 10 Min
Souris d'agneau à l'orange et aux épices
1h 40min
Langouste au combava
55 min
Poulpe mariné
7h 5min
Rôti de bœuf, purée de pommes de terre et céleri
45min
Osso-buco cuisson lente
1 Std. 50 Min
Blanquette de ris de veau
1 Std. 50 Min
Filet de bœuf saignant au beurre persillé
2h 15min