Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di scalogno
- 130 g di salsiccia spellata, a pezzi
- 300 g di finocchio a fette sottili
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2176 kJ / 520 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Carbohydrates
- 40.6 g
- Fat
- 31.8 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Fonduta
8 Std. 20 Min
Bonèt
2 Std.
Bagna cauda
35 min
Agnolotti al brasato
3 Std.
Semolino dolce
1 godz.
Mini bonet
2 Std.
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 min
Flan di carote
50 min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45 min
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Quiche porri e prosciutto
1 Std. 45 Min