Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di scalogno
- 130 g di salsiccia spellata, a pezzi
- 300 g di finocchio a fette sottili
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2176 kJ / 520 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Carbohydrates
- 40.6 g
- Fat
- 31.8 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Panissa vercellese
35min
Gomiti, olive e acciughe
30min
Zuppa di pane nero
30min
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35min
Rustico con uova e stracchino
1 Std.
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1 Std.
Cocotte persi pien
1 Std.
Mezze pappardelle di riso e ceci con radicchio, Gorgonzola e noci
1 Std. 20 Min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30min
Fonduta svizzera
20 Min
Bagna cauda
35min