Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 - 5 Zweige Estragon, abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
- 80 g Schalotten
- 80 g Weißweinessig
- 180 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- ½ - 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 400 g
- Calories
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 195 g
- Saturated Fat
- 104 g
- Fibre
- 1.6 g
- Sodium
- 1272 mg
In Collections
Alternative recipes
Sauce Hollandaise
15min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce Béarnaise
15min
Sauce Béarnaise
40 min
Vitello Tonnato
48 Std.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 min
Zabaione mit Katzenzungen
1 godz.
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1 Std. 15 Min
Klassische Zabaglione
15min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5h 15min
Schnelle Sauce Hollandaise
10min