Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse d'ail
- 2 oignons, coupés en deux
- 25 - 29 olives noires dénoyautées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive
- 2 petites aubergines, coupées en tranches
- 4 tomates, coupées en tranches
- 3 courgettes, coupées en tranches
- 8 filets d'anchois à l'huile
- 1 branche d'aiguilles de romarin frais
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 758 kJ / 180 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 9 g
In Collections
Alternative recipes
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5 Std. 30 Min
Pissaladière classique
2h
Tian légumes-feta et compotée de poivrons
1hod. 50min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Artichaut poivrade en barigoule
35 Min
Aubergines à la bonifacienne
2h
Gratin d'aubergine au parmesan
1 Std. 30 Min
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1h 20min
Tarte aux courgettes et tapenade
1 Std. 15 Min
Ratatouille provençale
1 Std.
Gratin d'aubergines et de tomates
2 Std. 30 Min