Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g de bigorneaux
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- 1 gousse d'ail
- 1 brin de persil frais, équeuté
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 644.8 kJ / 152.5 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 0.3 g
- Fat
- 3.5 g
- Saturated Fat
- 0.5 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 1654.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Raie aux câpres
45min
Pavé de julienne à la citronnelle et purée au lait de coco
1h 45 min
Beurre blanc
25min
Bulots au court-bouillon
2 Std.
Rillettes de maquereau, tomates confites et coriandre
25min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2 Std. 30 Min
Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth
45min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25min
Crème fouettée à l'aneth
5min
La cuisson des langoustines
40 Min