Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 140 g de radis roses
- 1 ciboule, coupée en morceaux (4 cm)
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins d'aneth frais, équeutés
- 500 g de fromage frais, type Madame Loïk ou St-Môret, allégé
- 100 g de tomate à chair ferme, coupée en dés (1 cm)
- 20 g de lait demi-écrémé
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 297.9 kJ / 71.3 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Carbohydrates
- 2.1 g
- Fat
- 5.4 g
- Saturated Fat
- 3.9 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 71.9 mg
Alternative recipes
Rillettes de thon, échalotes et ciboulette
15min
Tartinade au thon à l'avocat
10 min
Tartinade jambon-œuf
35min
Tartinade de tomates séchées
10 min
Chips aux graines et rillettes de thon au citron vert
45min
Tartinade de radis noir
5 min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1h 20 min
Tartinade concombre-ricotta
10 min
Tartinable aux radis et curry breton
20 Min
Tartinade de fromage frais et de radis
5 min
Cheesecake aux radis
3h 35min
Tartinade de courgette
4h