Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 220 - 230 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di lievito di birra fresco
- 35 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 100 g di latte intero
- 1 uovo
- 50 g di burro a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Sfoglie
- 100 g di burro morbido, a tocchetti
- 20 g di farina tipo 00
Glassa di zucchero
- 200 g di zucchero
- 1 albume (35 g)
- 4 - 5 gocce di succo di limone
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b. per friggere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 759.2 kJ / 181.5 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Carbohydrates
- 26.6 g
- Fat
- 7.9 g
- Saturated Fat
- 4.5 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 58 mg
In Collections
Alternative recipes
Pasta di pistacchi (100%)
20min
Fagottini al profumo di mare
1 Std. 40 Min
Spaghetti di patatine fritte con salsa all'aglio
45 min
Panini con crema alle nocciole
5h 30min
Manzo Tri-Tip speziato con crema di spinaci
3 Std.
Miele allo zenzero
10 Min
Pasta sfoglia veloce
1 Std. 20 Min
Affogato alla banana
10 Std. 55 Min
Pasticcini farciti alla crema di cioccolato
1h 15min
Cookies al cioccolato
No ratings
Frittelle di spaghetti di patate dolci
No ratings
Quesadillas
3 Std.