Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Schalotte, halbiert
- 200 g Hackfleisch, gemischt
- 1 geh. EL Paniermehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Majoran
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 800 g Wasser
-
2 ½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 150 g Möhren, in Scheiben, halbiert
-
100
g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
or 100 g Petersilienwurzel, in Würfeln (1 cm) - 50 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1417 kJ / 338 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Hackbällchen-Suppe
45 Min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 Min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 Min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2h
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40 Min
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1 Std. 10 Min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2h
Königsberger Eintopf
45 Min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1 Std. 15 Min
Hühner-Nudel-Eintopf
2h
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 Min
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min