![Fleischklößchen-Suppe Fleischklößchen-Suppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9610AA53-8255-4176-A00C-D1BA66EFDC33/Derivates/d3a4e70c-2dcd-46a6-95bf-2fb5e3e01c84.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Schalotte, halbiert
- 200 g Hackfleisch, gemischt
- 1 geh. EL Paniermehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Majoran
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 800 g Wasser
-
2 ½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 150 g Möhren, in Scheiben, halbiert
-
100
g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
or 100 g Petersilienwurzel, in Würfeln (1 cm) - 50 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1417 kJ / 338 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50min
Die Familiensuppe
30min
Hackbällchen-Suppe
45 Min
Erbsen-Möhren-Eintopf
1 Std.
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40min
Hühner-Nudel-Eintopf
2h
Hühner-Kraft-Suppe
2h 10min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2h
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2h
DDR - Soljanka
1 Std.
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1h 15min
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1 Std. 10 Min