Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ poivron rouge, coupé en morceaux
- 250 g de ricotta
- 3 œufs
- 110 g de farine de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g d'olives noires dénoyautées et grossièrement hachées
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- ½ c. à soupe de graines de cumin
-
½
piment rouge frais, haché
or 1 pincée de piment en poudre - du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 720 kJ / 172 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 13 g
Alternative recipes
Minitartelettes fines tomates et comté
1h 15min
Moelleux coco et cœur coulant chocolat
2h 30min
Minichoux au chèvre et au basilic
55 min
Biscuits au sésame
30 min
Mini-éclairs aux chèvre, sardines et olives
1h 15min
Tartinade d'aubergines et chapatis
2u. 5min
Boulettes chèvre-herbes, brebis-graines
30 min
Minicocas tunisiennes
2h 15min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 min
Minicakes chorizo-feta
35 min
Minicannelés au chorizo
12h
Cannelés au jambon
13 Std.