![Muffins mexicains épicés aux olives et poivrons Muffins mexicains épicés aux olives et poivrons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/03E2AE4C-1516-41B3-8952-C10C77642C1A/Derivates/aa9673c8-62f3-4f98-b1ca-9f14ff564232.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ poivron rouge, coupé en morceaux
- 250 g de ricotta
- 3 œufs
- 110 g de farine de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g d'olives noires dénoyautées et grossièrement hachées
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- ½ c. à soupe de graines de cumin
-
½
piment rouge frais, haché
or 1 pincée de piment en poudre - du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 720 kJ / 172 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 13 g
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