Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Nüsse, ganz, gemischt
- 800 g Wasser
- 2 TL Salz
- 400 g Kartoffeln, in Stücken (ca. 3 cm)
- 400 g Hähnchenbrustfilets, in Stücken (ca. 3 cm)
- 2 TL Paprika de la Vera
- 200 g Champignons, halbiert, große geviertelt
- 200 g gelbe Paprika, in Stücken (ca. 3 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 50 - 100 g Chorizo, in Scheiben (1 cm)
- 15 g Tomatenmark
- 40 g Olivenöl
- 400 g passierte Tomaten
- 80 g Oliven, grün, entsteint
- 5 frische Thymianblättchen und mehr zum Garnieren
- 1 TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2242 kJ / 536 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 35 g
- Saturated Fat
- 8 g
- Fibre
- 7 g
- Sodium
- 1200 mg
In Collections
Alternative recipes
Hähnchen-Eintopf mit Süßkartoffeln und Kidneybohnen
45min
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35min
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35min
Tomaten-Basilikum-Eintopf mit Hähnchen
35min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1 godz. 20 min
Schnelles Hähnchengulasch
40min
Wintersuppe
1h
Hackfleisch-Kartoffel-Eintopf
40min
Schlemmertopf
40min
Gyros-Paprika-Suppe
30min
Ungarisches Paprikagulasch
2 Std.