Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
2 à 3 semaines avant de servir
- 500 g de gros sel
- 15 g de sucre en poudre
- 1 magret de canard avec la peau
- 1 c. à soupe de graines de coriandre
- ½ c. à café de poivre sauvage
- 1 c. à café de graines de moutarde
- 1 c. à café de curry en poudre
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 6 capsules de cardamome ouvertes
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 421.5 kJ / 100 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Carbohydrates
- 3.2 g
- Fat
- 3.2 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 769 mg
Alternative recipes
Saumon gravlax
60h 30 min
Foie gras de canard
72óra
Glace rhum raisins
12h
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Mousse de foie de volaille au porto
72óra
Tartinable aux radis et curry breton
20 min
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1 Std. 45 Min
Rillettes de porc tradition
12h
Pâté aux figues
50h 25min
Pain torsadé au kamut
4h 10 min
Pâté de Pâques
2 Std.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 Std. 20 Min