Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 - 60 g di bottarga secca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 350 g di spaghetti
- 400 g di pomodorini a metà
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline pulite e asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Carbohydrates
- 65.4 g
- Fat
- 15.9 g
- Fibre
- 3.9 g
In Collections
Alternative recipes
Linguine ai gamberoni
30 min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Linguine con scampi al limone
20min
Farfalle al salmone e pinoli
20min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Pasta risottata alle vongole
1h
Linguine al salmone e vodka
20min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min