Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglioline di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 500 g di spalla di vitello
- 300 g di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di Marsala secco
- 200 g di brodo vegetale (optional)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Carbohydrates
- 6.1 g
- Fat
- 6.4 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10 min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Costine in umido
1h 20 min
Coniglio all'appetitosa
1h 10 min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Pollo alla romana
1h 10 min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20 min
Costine di maiale alle verze
1h 20 min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30 min
Coniglio in umido
1h 25 min
Pollo alla cacciatora
50 min