Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglioline di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 500 g di spalla di vitello
- 300 g di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di Marsala secco
- 200 g di brodo vegetale (optional)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Carbohydrates
- 6.1 g
- Fat
- 6.4 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Pollo in umido ai funghi
50min
Agnello al vino
40min
Pollo alla cacciatora
50min
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Pollo con crema di verdure
50min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Scottiglia
1h 30min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Arrosto di vitello con carciofi
1 godz. 5 min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min