Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 600 g di filetti di rombo
- 500 g di acqua
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 6799 kJ / 1625 kcal
- Protein
- 108.5 g
- Carbohydrates
- 9.9 g
- Fat
- 128.2 g
In Collections
Alternative recipes
Orata al sale
40min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45min
Pesce spada agrumato
35min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Involtini mare e monti
1h 10min
Pesce spada all'arancia
40min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Involtini di spigola
40min
Branzino al lime e pistacchi
30min