Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 300 g di caprino
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di rucola, lavata
- 12 fette di bresaola
- ½ spicchio di aglio, senza anima (optional)
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3250 kJ / 777 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Carbohydrates
- 2.6 g
- Fat
- 68.1 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Palline al prosciutto
1hod. 30min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40 Min
Spiedini di frutta e cioccolato
30 min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 min
Bicchierini capresi
30 min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55 Min
Insalata con primo sale e noci
20 min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40 Min
Barchette agli asparagi e salmone
50 Min
Involtini di spada al basilico
15 min