Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 300 g di caprino
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di rucola, lavata
- 12 fette di bresaola
- ½ spicchio di aglio, senza anima (optional)
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3250 kJ / 777 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Carbohydrates
- 2.6 g
- Fat
- 68.1 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Pulcini uova
30min
Quiche ai pomodorini
1 Std.
Barchette agli asparagi e salmone
50 Min
Stuzzichini di Pasqua
1 Std. 30 Min
Tartare di pomodori e peperoni
15 Min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 Min
Uova mimosa con sardine
35min
Quiche di salmone e porri
1 Std. 25 Min
Involtini di salmone e melanzane
1 Std.
Insalata di mele e formaggio
10 Min
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1 Std.