Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di scalogni in quarti
-
1
rametto di foglioline di timo fresco
or 1 pizzico di timo secco - 130 g di burro a pezzi
- 50 g di aceto bianco
- 60 g di funghi champignon a fette
- 100 g di Champagne
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 500 g
- Calories
- 6249 kJ / 1494 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Carbohydrates
- 20.5 g
- Fat
- 144.8 g
- Saturated Fat
- 84.4 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 1043.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Burro alla Maître d’Hotel
50 Min
Gelato alla ricotta con mirtilli e coulis di lamponi
4 godz. 30 min
Hot Fudge
20 Min
Salsa noisette
20 Min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 Min
Mojito di Natale
15 Min
Salsa caramello al caffè
45 Min
Yogurt liquido all'arancia e miele
13 Std.
Granita al Mojito
10 Min
Banana Split
55 Min
Long Island Ice Tea
10 Min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min