Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g Wasser
- 400 g Erbsen, TK
- 500 g Tintenfischringe (siehe Tipp)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 30 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Cherry-Tomaten und etwas mehr zum Garnieren
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1115 kJ / 266 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Kichererbsensuppe mit Spinat
40 min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1 godz. 30 min
Wolfsbarsch mit Bouillon-Gemüse
3 godz. 30 min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45 min
Tintenfisch mit Erbsen
35 Min
Pulpo
2h
Ayurvedische Tomatensuppe
30 min
Seafood-Eintopf
50 min
Andalusische Fischsuppe
50 min
Mallorquinische Fischsuppe
35 Min
Hirschgulasch-Suppe
1 godz. 30 min