Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 15 g de peau d'oignon, rouge
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 0.3 g
- Fat
- 4.2 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 61 mg
In Collections
Alternative recipes
Granité fraise
3h 10min
Shake au chocolat pour une peau éclatante
10 Min
Couscous d'agneau - Crème catalane
1 Std. 35 Min
Mojito black & white
10 Min
Café à la cacahuète
25min
Petits pains aux pralines et chocolat roses
1hod. 50min
Liqueur d'oranges
No ratings
Œufs de couleur verte
55 Min
Œufs de couleur jaune
55 Min
Soupe de fruits au muscat de beaumes-de-venise
45 Min
Chaussons à la viande
3u.
Tisane menthe, anis et citron
10 Min