Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La poolish
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau minérale
- 5 g de sucre en poudre
- 100 g de farine T 55
La pâte
- 400 g de farine de seigle
- 100 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 275 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 8750 kJ / 2076 kcal
- Protein
- 48 g
- Carbohydrates
- 137 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Pain de mie moelleux
4h 15min
Pain de campagne
3h 45min
Pain de seigle
5h
Pain aux fruits secs
3h 45min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40 min
Miche de petit épeautre
3h 35min
Pain complet vapeur
4h
Pain cocotte
2h 20 min
Pain de seigle
2h 40 min
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Pain blanc en cocotte
3 Std. 15 Min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min