Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1800 g d'eau
- 1 pincée de gros sel
- 100 g de fanes de radis, lavées soigneusement
- 200 g de glaçons
- 100 g de lardons fumés
- 20 g d'huile d'olive
- 100 g de lait
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- 4 pincées de sel fin
- 3 pincées de poivre moulu
- 6 jaunes d'œufs
- 10 radis roses
- 4 feuilles de basilic frais
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1516.5 kJ / 366.3 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 35.2 g
- Saturated Fat
- 19.2 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 707.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Aspic d'asperges
24 Std.
Sauce au thon
5min
Flan au topinambour, sauce au gruyère
40min
Velouté de poireaux et pois cassés
4 Std. 15 Min
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50 Min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40min
Flans de petits pois
1 Std.
Potage aux orties et granola au curry
1 Std. 15 Min
Gaspacho concombre, roquette et mousse wasabi
15min
Poires gratinées bleu et noisettes
30 Min
Huîtres en gelée citronnée
25min
Tartelette aux asperges
14 godz.